9. juni 2010

Evigheitsprosjekt..


Dette skal etter planen bli sengeteppe til ei enkeltseng. Fire fargar; kvit, rosa og to lillafargar. Det går nok både vinter og vår før teppet blir ferdig, men eg er i alle fall godt i gang!

10 kommentarer:

 1. Herlige farger :D jeg har også planer om å hekle et stort teppe jeg kan ha på stuen, men jeg har ikke klart å bestemme meg for farger enda.

  SvarSlett
 2. Kjempe fine farger, sånn kunne æ å tenkt meg, men det har æ rett og slett ikke tålmodighet til.
  Nydelige kjoler du har sydd:-) Flink du er

  SvarSlett
 3. nydelige farger.. vet at jeg skal ha ca 100 lapper på mitt og er bare på 51.. det er lannnnnnnnnnnnnnnnnnggggggggggggggtttttttttttt igjen... :-)

  SvarSlett
 4. Likte fargene dine. Og er imponert over at noen kaster seg over slikestoere prosjekt... Lykke til :-)

  SvarSlett
 5. Du har min dypeste medfølelse :) Det fine med sånne prosjekter er at man trenger kun å ta en lapp(/dag) om gangen. Fine kjoler du har bilde av i bloggen din også :)

  SvarSlett
 6. Ååå dette vert eit nydelig teppe!!

  SvarSlett
 7. Heisann! Dette vert flott, skikkeleg glad i fargane du har valt.
  Eg har ei utfordring til deg i bloggen min:)

  SvarSlett
 8. Det blir et nydelig teppe! God sommer!

  SvarSlett
 9. Ja, disse prosjektene tar utrolig lang tid... Har begynt på 2 stykker, men klarer ikke å bli ferdig. Håper ikke det gjelder ditt tilfelle, for dette var utrolig flott! Har kost meg gjennom hele bloggen din, og synes du lager fantastisk mye flott:) Det er blitt mange "åj" og "wow" de siste minuttene:) Ta gjerne en titt innom min blogg også! Legger deg til listen min med en gang sånn at jeg får med meg alle prosjektene dine:) Klem fra meg

  SvarSlett
 10. Nydeleg teppe!! Kva garn brukar du til ditt?

  SvarSlett